Біля кордону з Румунією затримали дві автівки, якими перевозили нелегальних мігрантів

НАЗАД
27 сiчня 2022 10:38

Двох буковинців, які перевозили п’ятьох пакистанців, виявили на дорозі «Глибока – Сторожинець» оперативники Чернівецького загону.

Як з’ясувалося, іноземці прибули в Україну на законних підставах для навчання у комерційних вишах. Однак скоро «студенти» вирішили  перекваліфікуватися у відчайдушних мандрівників – незаконно перетнути державний кордон України та дістатися країн Західної Європи. На момент затримання у «вояжерів» паспортів не було.

За вчинення правопорушення чоловікам доведеться постати перед судом. Наразі затриманих доставлено до пункту тимчасового тримання прикордонного підрозділу. Також тривають заходи щодо встановлення причетності громадян України, які перевозили пакистанців.

Крім того, на Львівщині прикордонники затримали громадянина Грузії. Наряд від відділу «Шегині» доповів про виявлення руху автомобіля «Рено» на околиці одного з н. п. Яворівського району, що поблизу кордону з Польщею. Згодом, за кількасот метрів від держрубежу прикордонники затримали 27-річного нелегального мігранта. Встановлено, що він прибув в Україну також законним шляхом, і хоча паспортний документ з собою мав, до країн ЄС вирішив потрапити незаконно.

Порушника доставлено в прикордонний підрозділ для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Міру покарання обиратиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси