Загартування патріотів відбувається змалку

НАЗАД
15 червня 2021 09:28

Патріотичне виховання молоді і спорт є невід'ємним для формування національної свідомості й гартування здоров’я, витривалості та пропагування здорового способу життя.

Нещодавно у Чернівцях в рамках програми національного патріотичного виховання молоді за підтримки управління молоді та спорту Чернівецької ОДА та прикордонного загону відбувся чемпіонат Чернівецької області з Таеквон-До.

У складі багатьох команд з різних регіонів Буковини взяло участь понад п'ятдесят учасників різних вікових груп, у тому числі й діти військовослужбовців Чернівецького прикордонного загону.

Юнаки та дівчата змагалися у чотирьох розділах Таеквон-До: спаринг, формальні комплекси, спеціальна техніка й тест сили. Варто відзначити, що перше місце у розділі «спаринг» та друге місце у розділі «тест сили» у віковій категорії (хлопці) 8-9 років здобув син військовослужбовця прикордонного загону Кирило Богачик.

Також, серед дітей віком 12-15 років, переможцем чемпіонату у всіх розділах став Олександр Анадимб – син героя України Володимира Анадимба, який загинув у 2017 році під час проведення антитерористичної операції на сході України. Підтримати юнака прийшли учасники бойових дій, побратими батька.

Прагнення досягти високих результатів надихає дітей на максимальну самовіддачу під час тренувань. Турнір є перевіркою вправності та вмінь здобутих в ході опанування бойових мистецтв.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси