У Луцьку відбулось Заключне засідання Керівного комітету за проєктом «Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску»

НАЗАД
15 червня 2021 15:08

За цією програмою здійснюється суттєве забезпечення прикордонних підрозділів країн-учасниць новітніми засобами охорони кордону.

Сьогодні у Луцьку відбулося Заключне засідання Керівного комітету за проєктом «Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску» (PLBU.04.01.00-UA-0240/17-00)  в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

У засіданні взяли участь представники української та польської сторін   Проєкту та Спільного технічного секретаріату Програми. Сторони прозвітували про результати реалізації проєкту та відзначили успішне виконання усіх проєктних індикаторів.

Крім цього, учасники домовилися про подальше співробітництво у межах чергового етапу програмного періоду на 2021-2027 рр.

Зазначимо, що за цим проєктом прикордонні підрозділи забезпечено безпілотними авіаційними комплексами «DGI Metrice 200», які співробітники Держприкордонслужби України ефективно використовують в охороні українсько-польської ділянки кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси