У Хмельницькому розпочався чемпіонат Держприкордонслужби з рукопашного бою

НАЗАД
15 червня 2021 15:13

В Національній академії Держприкордонслужби розпочався чемпіонат Державної прикордонної служби України з рукопашного бою. Змагатися будуть представники всіх регіональних управлінь прикордонного відомства.

Зранку на стройовому плацу відбулось урочисте відкриття змагань. Ректор академії генерал-майор Олександр Луцький привітав учасників чемпіонату та побажав їм оптимізму, енергії та наснаги.

«Ви показуєте приклад для всіх прикордонників, виконуючи службові обов'язки також не полишаєте заняття спортом!», - звернувся ректор до спортсменів. Також вітання від імені Хмельницької міської ради висловив начальник управління молоді та спорту Сергій Ремез. Головний суддя змагань Гаррій Оседлевич відзначив високу підготовку спортсменів та побажав успіхів та чесних перемог.

Змагання серед 25 команд прикордонного відомства будуть тривати в академії впродовж двох днів. Всього у чемпіонаті візьмуть участь 102 прикордонники.

Команда переможців повезе до свого підрозділу кубок чемпіонату, а спортсмени, які одержать перемогу в індивідуальних заліках, будуть відзначені медалями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси