Правоохоронці викрили масштабну мережу з реалізації контрафактних товарів для туризму і відпочинку у Харкові

НАЗАД
20 вересня 2021 09:52

У ході розслідування правоохоронці викрили ділків, які налагодили схему незаконного постачання з Китаю та Росії товарів для туризму і відпочинку (рибальських знарядь, спорядження, браконьєрських сіток, тощо).

Продукцію реалізовували через точки роздрібної торгівлі та спеціалізовані інтернет сайти без відображення у податкових обліках.

Спільна міжвідомча група у складі оперативників Східного регіонального управління та представників слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління державної фіскальної служби України за силової підтримки прикордонного спецпідрозділу «ДОЗОР», провела 4 санкціоновані обшуки за місцями складування та незаконної реалізації товарів для туризму і відпочинку в місті Харків.

Обшуки проводились під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження за ст. 212 КК України.

За результатами виявлено партію товарів російського та китайського виробництва, чорнові записи незаконної діяльності та грошові кошти, на загальну суму понад 7 млн. 240 тис. грн.

Слід зазначити, що фігуранти кримінального провадження вже потрапляли в поле зору правоохоронців у серпні цього року. Тоді вони налагодили незаконне виробництво товарів для дайвінгу та підводного полювання і мали намір незаконно переміщувати їх до РФ. Під час обшуків було вилучено контрафактну продукцію на суму понад 23 млн. грн. Це вкотре доводить, що ДПСУ ефективно захищає кордон України від будь яких порушень, зокрема й контрабанди.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси