На Одещині викрито прикордонника, який за хабар сприяв незаконному переміщенню товарів через кордон

НАЗАД
15 червня 2021 15:25

Перевертня у погонах затримано сьогодні в с. Старокозаче Білгород-Дністровського району.

Нечистий на руку військовослужбовець відділення прикордонної служби «Крутоярівка» Білгород-Дністровського загону вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів США за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон з Республіки Молдова в Україну автозапчастин.

Інспектора прикордонної служби затримано в порядку ст. 208 КПК України міжвідомчою групою у складі офіцерів ГВВВБ «Південь» Держприкордонслужби України, співробітників ГВ БКОЗ ГУ СБУ  в Одеській області, слідчих ТУ ДБР у м. Миколаїв, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

Кримінальне провадження було розпочато за повідомленням співробітників ГВВВБ Держприкордонслужби за ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Невідкладні слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси