На Львівщині прикордонники взяли участь в урочистому відкритті українсько-американських навчань «Rapid Trident - 2021»

НАЗАД
20 вересня 2021 16:00

Старт українсько-американських навчань «Rapid Trident – 2021» відбувся сьогодні у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Цьогоріч від Державної прикордонної служби України в них братимуть участь підрозділи прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону, що на минулому тижні закінчили підготовчий курс в рамках JMTG-U.

Крім країн-організаторів, України та Сполучених Штатів Америки, в навчанні беруть участь військовослужбовці з Болгарії, Канади, Грузії, Німеччини, Йорданії, Литви, Латвії, Молдови, Пакистану, Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії.

Особливістю проведення цьогорічних маневрів є те, що вони будуть поєднані із загальним сценарієм стратегічного командно-штабного навчання із позначенням військ «Об’єднані зусилля — 2021». Крім того, під час їх проведення створюватимуть багатонаціональні підрозділи.

Уперше в історії «Rapid Trident» проводитимуть батальйонні тактичні навчання багатонаціонального батальйону з бойовою стрільбою.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси